Nejnovější recenze ze sekce Vibromasážní stroje
Je to příjemná šikulka.
- tichý a účinný
- dobrá masáž
- Výkonný a levný
Doporučuji, splňuje naše očekávání. Kvalitní, dobře se ovládá.
Zatím žádné. Teprve se učím přístroj používat.
Předchozí Silvercrest vibrační plošina se pokazila během záruky. Byly vráceny peníze. Super. Plošina Chritopeit je nová a tak ještě nelze hodnotit. Děkuji.
Dělá to co má nic jiného jsem nečekala.Produkt doporčuji vzhledem k cené. Je tichý a snadno se ovládá.
- Dělá co má.
- Nic.
Použitelný každý den,neuvěřitelné vybrace,nenáročná obsluha,možná mám štěstí na kus ale je tichý.Používám krátce ale cítím se lépe.Výživový poradce stručný pro mě k ničemu.
- Bitelný stroj
Spokojenost.Doporučuji.
- Spokojenost z dodáním
- zatím bez problému, tak jak jsem předpokládala
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit na Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
Funguje jak má , je to síla a čekám na efekt.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý stroj používáme krátce ale funguje jak má.
robustnost, kvalita
Mám jen krátce. Zatím je brzo na hodnocení.
Zdá se kvalitní a funguje jak má
Je to dobrý přístroj na cvičení lenochů, stačí stát, držet rovnováhu a nechat se hýčkat strojem. Nebolí mne záda a nedostávám křeče do nohou.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
- celkem vylepšuje fyzický stav
- Přístroj zcela nahradil drahé přístroje ve fitku. Pro domácí použití určitě doporučuji.