Nejnovější recenze ze sekce Vibromasážní stroje
- Vždy po ruce
- Při mém věku 74 let výborné procvičeni
- Rozpis cviků (co procvičuji),jaký použít program při určitém cviku
- Jsem začátečník a nerada bych dělala nějaké cvičení chyby
- Doprava zdarma
- Hezký tvar
- Nevím o ničem
Deska vibruje tedy funguje. Na hodnocení zatím krátká doba.
tichý provoz
kvalitní provedení, vypadá, že něco vydrží
- Příjemné masírování
- Ruční gumy na procvičení horní části těla
- žádná
Předčilo naše očekávání.
- levná
- madla od lepidla (od prodejce mám info, že madla bývají vždy od lepidla a že to ví, takže to nebude výjimečný stav), z výroby může být odřená, cena je vyšší než kvalita, hlučná pro sousedy z nižšího patra (pro vás bude hluk pravděpodobně snesitelný)
Plošinu jsem zakoupila na domaci-fitness.cz, plošinu budu hodnotit na 3x, protože jsem měla 3 kusy.
1. kus byl v pořádku, jen madla byla od lepidla (vráceno z důvodu chybně dodané barvy)
2. kus měl pod podložkou cosi přilepeného, takže se na ní nedalo stát, navíc byla od lepidla, takže jsem se k ní přilepovala a madla byla opět od lepidla (z tohoto důvodu proběhla reklamace)
3. kus odřený a madla od lepidla, v krabici byl přibalen šroubek, jestli vypadl nebo tam spadl nevím, dle společnosti je to v pořádku, spíše vypadl
Výrobek hodnotím jako nekvalitní, pokud vám jde jen o funkčnost a je jedno, že nepoužijete madla a bude vypadat použitě, tak pak klidně kupte, ale jinak bych se podívala po jiné plošině. Většina tlačítek na ovládání je jen dekorace.
Vám bude plošina připadat celkem tichá, ale sousedi, kteří bydlí pod vámi ji velmi dobře uslyší.
- Zatím spokojena, používám krátce.
ONLINESHOP.CZ
- máme týden, zkoušíme, denně několikrát, hlučný není
- nevím o ničem
- Výkon
Přístroj používáme cca týden, ale zatím velká spokojenost. Opravdu pociťujeme práci se všemi přebytečnými tuky :-)
Reakce značky Hop-Sport
Pěkný den,
děkujeme Vám za doporučující hodnocení i Vaši objednávku. Vaší přízně si opravdu vážíme a už teď se těšíme na další spolupráci :)
S pozdravem a přáním příjemného dne
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Zatím ho mám krátce ale myslím že to splní svůj účel používám ho každý den
- Dálkové ovládání
- Celkem tichý provoz
- Programy lze měnit i za chodu přístroje
- Funguje jak má, H,L, HL vibrace
Chybějící návod na údržbu přístroje
- spokojenost s vyrobkem
- pomáhá na bolestivé a oteklé nohy
- dobra cena
Zatím používám jen krátce, nemohu zhodnotit
- zakoupila na základě doporučení přítelkyně, jsem spokojená
- Funguje jak má.
- Tichý provoz.
- Dálkové ovládání je super, když si sami měníte "rychlost" a typ vybrací.
Koupeno na hegen.cz a dodáno následující den.
Chybí návod na údržbu - mazání přístroje. (ale to asi bude k nalezení někde na internetu nebo dokonce na youtube)
- Úplně super
Zatím spokojenost
ONLINESHOP.CZ
- Nastavení až 20 min cvičení (většina má jen 10 min). Velká cvičební plocha. Tichost. Dělá co má předtím jsem měl levnější model a ty vibrace do stran (2 motory) jsou znát proklepe celé tělo. V celku doporučuji až na ten displej viz nevýhody.
- Displej se dá zapnout vypnout jen dálkovým ovladačem nebo na tvrdo zezadu. Celková citlivost displeje je nic moc člověk musí kolikrát kliknout 3x než to ucítí ten prst.
Zapínám jí na plno (99) na 20 min 2x denně a jsem spokojený nic nevrže, je tichá, výkon, kvalita zpracování. Až na ten displej ALE to se dá jednoduše eliminovat používáním dálkového ovladače. Doporučuji
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »